Gemeente Gooise Meren Bestuur

De gemeenteraad in tijden van coronacrisis

Door de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus kan de raad niet regulier vergaderen. Om die reden vergaderen wij digitaal. Ga naar het nieuwsoverzicht over de coronacrisis voor meer informatie. Dit nieuwsoverzicht wordt aangevuld.

Volg de raadsvergadering of Politieke Avond live

Agenda - Politieke Avond 27 februari 2019

Van Eedenzaal - Comeniuszaal
20:00 - 23:00 uur

20.00 - 21.00
Comeniuszaal, Thema-uur II

Beheerplannen Kapitaalgoederen - Uitwerking Visie Buitenruimte

20.00 - 21.30
Van Eedenzaal, Thema-uur I

Algemene Plaatselijke Verordening Gooise Meren

Download alle vergaderdocumenten
Bijeenkomsten
TijdLocatieOnderwerp
20.00 - 21.00Comeniuszaal

Beheerplannen Kapitaalgoederen - Uitwerking Visie Buitenruimte

Thema-uur II

Op 14 februari 2018 heeft de raad de Visie Buitenruimte vastgesteld. Nadat de raad de Visie Buitenruimte had vastgesteld, zijn de Beheerplannen bijgesteld om de ambities hiervan te vertalen naar de Beheerplannen. De Beheerplannen zijn vastgesteld door het College en de financiƫle consequenties zijn vertaald naar de Begroting 2019.

 

Meerdere politieke partijen hebben behoefte aan een verdere uitleg en onderbouwing van de beheerplannen. In dit Thema-uur wordt de raad meer uitleg gegeven over de onderbouwing en de financiƫle gevolgen van de beheerplannen.

20.00 - 21.30Van Eedenzaal

Algemene Plaatselijke Verordening Gooise Meren

Thema-uur I

Tijdens de behandeling van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) op 9 januari 2019 is besloten om over dit onderwerp een Thema uur te organiseren. In dit Thema-uur staat centraal of de APV ook minder regels zou kunnen hebben, zoals in Hollands Kroon. Ook wordt gesproken over de gevolgen voor bijvoorbeeld juridische procedures en het werk van de BOA's.

 

Om die reden zijn bij dit Thema-uur ook externen aanwezig, zoals de projectleider uit Hollands Kroon, de politie en een BOA.

Bijgevoegde documenten

Download

Kies welke documenten u wilt downloaden