Winkelpand voor 1 euro-wedstrijd

Bent u een enthousiaste ondernemer met een vernieuwend winkelidee? Doe dan mee aan de wedstrijd Winkelpand voor €1 en maak kans om een jaar lang een winkelpand te huren voor slechts €1! Deze unieke wedstrijd wordt georganiseerd door gemeente Gooise Meren, de Ondernemers Vereniging Gooise Meren en vastgoedpartijen Castanea & Siewe. Doe mee, en misschien start u binnenkort uw droomwinkel in het bruisende centrum van Bussum.

Schrijf u vóór 30 juni 2024 in

Zo doet u mee aan de wedstrijd:

Hoe werkt het?

Door u in te schrijven voor deze wedstrijd, maakt u kans om een jaar lang een winkelpand te mogen huren voor €1. De beste inschrijvingen mogen hun plan aan een jury presenteren. De jury kiest vervolgens 3 winnaars uit die een winkelpand een jaar lang mogen huren voor €1. De gemeente betaalt samen met de vastgoedeigenaren en Ondernemers Vereniging Gooise Meren de rest van de huur voor het eerste jaar. In het tweede jaar betaalt u wel huur, dit komt ongeveer op €2.000 per maand uit. Na 2 jaar huren heeft u de mogelijkheid om de huur op te zeggen. Als u de huur niet opzegt, wordt er met 3 jaar verlengd.

Regels

Lees de regels van de wedstrijd (PDF, 591 kB) winkelpand voor €1.

Informatie over de 3 winkelpanden

Er doen 3 winkelpanden mee aan de wedstrijd:

  • Nassaulaan 1A
    De winkelruimte heeft een winkelruimte van 97m² . Op fundainbusiness.nl lees je meer over Nassaulaan 1A
  • Nassaustraat 9
    De winkel heeft een winkelruimte van 112m² + 36m² magazijn. Op fundainbusiness.nl lees je meer over Nassaustraat 9
  • Nassaustraat 15
    De winkelruimte heeft 70m2 verkoopoppervlak en een kelderopslag van 17,5m². Op fundainbusiness.nl lees je meer over Nassaustraat 15

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de wedstrijd? Stel dan uw vraag via ons contactformulier.

Deelproject van: