Gemeente Gooise Meren Bestuur

De gemeenteraad in tijden van coronacrisis

Door de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus kan de raad niet regulier vergaderen. Om die reden vergaderen wij digitaal. Ga naar het nieuwsoverzicht over de coronacrisis voor meer informatie. Dit nieuwsoverzicht wordt aangevuld.

Uitschrijving Kinderdagverblijf (KDV) Casa dei Bambini aan de Boerhaavelaan 19 te Bussum uit Landelijk Register Kinderopvang

vrijdag 26 juli 2019
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
Overige besluiten van algemene strekkingUitschrijving Kinderdagverblijf (KDV) Casa dei Bambini aan de Boerhaavelaan 19 te Bussum uit Landelijk Register Kinderopvang

 

Per 23 augustus 2019 wordt het Kinderdagverblijf (KDV) Casa dei Bambini aan de Boerhaavelaan 19 te Bussum uitgeschreven uit het Landelijk Register Kinderopvang. Dit KDV stond geregistreerd onder LRK nummer 928173057. De verwijdering vindt plaats op grond van artikel 8, lid 4 Besluit landelijk register kinderopvang, register buitenlandse kinderopvang en personenregister kinderopvang.

Bezwaar:

Wilt u bezwaar maken tegen een besluit? Dien dan een bezwaarschrift in binnen 6 weken na het besluit. Dit is een brief met de volgende onderdelen:

 

 • 1.

  Uw naam en adres

 • 2.

  De datum waarop u het bezwaarschrift schrijft

 • 3.

  Tegen welk besluit u bezwaar maakt

 • 4.

  Waarom u daartegen bezwaar maakt

 • 5.

  Uw handtekening

 • 6.

  Een kopie van het besluit waartegen u bezwaar maakt

  U stuurt het bezwaarschrift per post, of u geeft het af bij het gemeentehuis. U kunt het niet mailen.

  U kunt het bezwaarschrift sturen naar:

  Gemeente Gooise Meren Postbus 6000 1400 HA Bussum

   

  Gemeente Gooise Meren, 24 juli 2019