Gemeente Gooise Meren Bestuur

De gemeenteraad in tijden van coronacrisis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vergadert de gemeenteraad digitaal. Bekijk het nieuwsoverzicht over de coronacrisis voor meer informatie. Dit nieuwsoverzicht wordt aangevuld.

Onderhoud Rijksweg

Verkeershinder hoofdroute Naarden

Fase 1, 2 en 3 zijn afgerond. Fase 4 is bijna klaar. Er komt nog belijning op de Amersfoortsestraatweg tussen de rotonde en de kruising met de Brediusweg.

In fase 5 komt er een rotonde op de Rijksweg bij de Churchillstraat. Ook komt er een veilige oversteek voor fietsers en wandelaars bij de Meerstraat.

Werkzaamheden vanaf 18 oktober 2019

Fase 5

Van 18 oktober tot en met 3 november zijn er werkzaamheden op de Rijksweg Naarden tussen de Wilhelminakruising (bij de torenflat) en afslag 5 van de A1. Dat is de weg langs de wijk Tuindorp Keverdijk. Het hoofdaccent ligt op 2 ruimtelijke ingrepen: de aanleg van een rotonde en een oversteek voor fietsers en voetgangers. De rotonde en de oversteek zijn nodig voor de verbetering van de verkeersveiligheid en zijn mogelijk dankzij subsidie van de provincie Noord-Holland. Het weggedeelte tussen de Karnemelksloot en de Wilhelminakruising wordt opnieuw geasfalteerd.

Vragen

Heeft u vragen over het project Onderhoud Rijksweg? U bereikt ons via rijksweg@gooisemeren.nl.

Deelprojecten:

Alle documenten

Geen fase

Overige informatie