Gemeente Gooise Meren Bestuur

De gemeenteraad in tijden van coronacrisis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vergadert de gemeenteraad digitaal. Bekijk het nieuwsoverzicht over de coronacrisis voor meer informatie. Dit nieuwsoverzicht wordt aangevuld.

Beerensteinerlaan en omgeving

De gemeente gaat in 2021 het gemengde rioolstelsel (regenwater én vuilwater) van de Beerensteinerlaan en omgeving vervangen door een gescheiden rioolstelsel. Deze werkzaamheden worden gecombineerd met een herinrichting van het gebied. Ook wordt de openbare ruimte heringericht als 30 km/u zone conform ‘duurzaam veilig’.

Informatie over werkzaamheden via nieuwsbrief en App

Aannemer Jos Scholman Infra voert de werkzaamheden in fasen uit vanaf 25 februari 2021. Via de nieuwsbrief en de App Beerensteinerlaan blijft u op de hoogte van de werkzaamheden. Download de App Beerensteinerlaan via de Appstore (Apple) of Playstore (Android).

Naast de App en de nieuwsbrief houden we u ook via deze pagina op de hoogte van de planning.

Stel uw vraag op vrijdag in de keet

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u wekelijks op vrijdag tussen 10.00 en 11.00 uur naar het vragenuur komen in de keet. De keet staat op het kruispunt van de Nieuwe Spiegelstraat met de Nieuwe Hilversumseweg. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het dragen van een mondkapje binnen in de keet is verplicht.

Geen handhaving parkeervergunning, wel handhaving foutparkeren

Tijdens de werkzaamheden kan het voorkomen dat u niet op eigen terrein kunt parkeren. Daarom wordt er tijdens de uitvoering van het project niet gehandhaafd op een parkeervergunning binnen het projectgebied (JPG, 132 kB). Dit geldt tot het moment dat het project als gereed is opgeleverd. Binnen het projectgebied wordt wel gehandhaafd op foutparkeren. Zorg er dus voor dat de auto altijd op een officiële P-plek staat. Om extra parkeercapaciteit te creëren is er achter café De Koperen Kraan (Herenstraat 53) een parkeerplaats.

Het proces is in deze fase:

  1. 1pre-initiatief
  2. 2initiatief
  3. 3definitie
  4. 4ontwerp
  5. 5voorbereiding
  6. 6realisatie
  7. 7nazorg

Uitleg over de fases .

Alle documenten

Fase 4 - ontwerp

Overige informatie

Fase 2 - initiatief

Overige informatie