Gemeente Gooise Meren Bestuur

De gemeenteraad in tijden van coronacrisis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vergadert de gemeenteraad digitaal. Bekijk het nieuwsoverzicht over de coronacrisis voor meer informatie. Dit nieuwsoverzicht wordt aangevuld.

Gebiedsontwikkeling rondom Naarderheem

Revalidatiecentrum Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg werkt aan een plan voor nieuwbouw van het revalidatiecentrum. De Visie Amersfoortsestraatweg en het Beeldkwaliteitsplan Amersfoortsestraatweg zijn hierbij het uitgangspunt. Het gaat in de visie en het beeldkwaliteitsplan om het deel van de Amersfoortsestraatweg vanaf de Kapitein Meijerbrug tot aan de rotonde bij de Albert Heijn. De bedoeling is om de visie en het beeldkwaliteitsplan tot leven te laten komen op het perceel van Naarderheem. Omdat Naarderheem voor hun eigen plannen niet het gehele perceel nodig heeft kijken de gemeente en Vivium Naarderheem naar wat we nog meer kunnen realiseren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het realiseren van woningbouw en/of maatschappelijke functies.

Omgevingstafel

De Omgevingstafel is een vooroverleg waarin de initiatiefnemer met belanghebbenden, gemeentelijke adviseurs en experts het ontwerpbestemmingsplan voorbereiden om uiteindelijk te komen tot een bestemmingsplan. De initiatiefnemer en alle betrokkenen komen minimaal 3 keer bij elkaar (Omgevingstafel 1, 2 en 3).

Algemene informatie over de Omgevingstafel

Online bijeenkomst 31 mei 2021 terugkijken

Bekijk de bijeenkomst van 31 mei 2021 over de nieuwbouwplannen van Naarderheem en de inrichting van de vrijkomende ruimte op het complex

Magazine

Magazine Naarderheem mei 2021

Het proces is in deze fase:

  1. 1pre-initiatief
  2. 2initiatief
  3. 3definitie
  4. 4ontwerp
  5. 5voorbereiding
  6. 6realisatie
  7. 7nazorg

Uitleg over de fases .

Alle documenten