Centrum Keverdijk

De ontwikkellocatie Centrum Keverdijk ligt tussen de Majoor Kampsstraat, de Kolonel Verveerstraat en de B. van Rooijenstraat in Naarden. Doel is om de wijk Keverdijk nieuw leven in te blazen door het vervangen van bestaande woningen en de bouw van extra woningen. De meeste onderdelen van het plan zijn klaar: het Multifunctioneel Centrum De Plataan, de 21 eengezinswoningen en het appartementencomplex van woningcorporatie. De moskee is in aanbouw. Ook de buitenruimte is stap voor stap aangelegd nadat de verschillende gebouwen zijn gebouwd. Het speelveld krijgt een opknapbeurt. De gemeente werkt hierbij samen met Dudok Wonen en de Vereniging Islamitische Gemeenschap Naarden.

Inloopavond  speelveld Centrum Keverdijk

Het laatste onderdeel van het Centrumplan Keverdijk  is de vernieuwing van het speelveld aan de Majoor Kampsstraat. We laten u graag zien hoe het speelveld eruit komt te zien. Daarom nodigen we u uit voor een inloopavond op maandag 11 maart 2024. U bent welkom  tussen 19.00 en 21.00 uur in De Plataan in Naarden. Wij laten u dan de plannen voor het speelveld zien en we kunnen uw vragen beantwoorden. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Ontwerp speelveld Centrum Keverdijk (PDF, 3 MB)

Nieuwsbrief

Met de digitale nieuwsbrief blijft u op de hoogte tijdens de werkzaamheden. Stuur een mail naar centrumplankeverdijk@gooisemeren.nl en u krijgt ongeveer 4 keer per jaar de nieuwsbrief met informatie over de voortgang in uw mailbox. 

Nieuwsbrief Centrumplan Keverdijk 13 april 2021

Het proces is in deze fase:

  1. 1pre-initiatief
  2. 2initiatief
  3. 3definitie
  4. 4ontwerp
  5. 5voorbereiding
  6. 6realisatie
  7. 7nazorg

Uitleg over de fases.

Alle documenten

Fase 6 - realisatie

Overige informatie

Fase 2 - initiatief

Vastgestelde documenten

Overige informatie